Informació General

ElGanxet

Som una Llar d’infants privada i laica de primer cicle d’educació infantil (0 a 3 anys) autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb més de 35 anys d’experiència. Acollim infants des dels 4 mesos fins als 3 anys on oferim un entorn adequat perque l’infant pugui desenvolupar les seves capacitats.

Som un equip docent qualificat, consolidat i implicat el qual som els responsables d’aportar l’estil propi al desenvolupament diari del nostre projecte educatiu, on la línia pedagògica està orientada al desenvolupament integral de las capacitats dels infants a través de la descoberta, la col.laboració i la creativitat.

Basem la nostra labor diaria en una atenció individualitzada dels infants i amb una relació cordial de col.laboració amb les famílies amb un intercanvi diari d’informació.

 

adaptacion

Quan un nen o nena comença a anar a la Llar s’ha d’adaptar a un nou espai, a compartir, a seguir unes pautes socials, a estar amb altres nens… i també a separar-se de la família.

La separació pot provocar angoixa en el nen/a i reaccions diverses com plors, actituds de rebuig, s’aferren a les seves coses ( motxilla, joguina) …, són reaccions normals i es positiu que cada infant expressi els seus sentiments.

 Hi ha infants que passats uns dies d’una aparent tranquilitat (una setmana, un mes…) reaccionen amb plors i rebuig a la Llar quan prenen conciència de la nova situació. S’ha de tenir en compte que no s’ha de posar temps a una adaptació, el que és vàlid per un infant pot no ser-ho per un altre, cada infant és diferent i únic. Al cap d’unes setmanes la majoria dels infants ja comencen a venir a gust, encara que plorin en el moment de separar-se de la família o en el moment de la recollida.

En el periode d’adaptació la nostra Llar estableix aconsellable que durant la primera setmana el nen o la nena estigui només un parell d’hores, durant els següents dies es va incrementant el temps d’estada, sempre depenent de com el nen o la nena es vagi adaptant.

virus

En el moment que el nen o la nena comença a anar a la Llar i està en contacte amb altres infants , augmenten les possibilitats de contraure malalties i de encomanar-les, però també és cert que l’ajudarà a produir els seus propis anticossos.

El Departament de Sanitat, per tal de mantenir una bona higiène a la Llar, estableix que no es podrà admetre cap  infant  en cas de presentar algun dels següents simptomes:

  • Temperatura superior a 37,5ºC  ( axilar).
  • Deposicions amb sang o diarrea.
  • Estomatitis ( infeccions a la boca).Erupcions o altres alteracions de la pell, exceptuant si es porta l’informe del pediatre indicant que no són contagioses.
  • Conjuntivitis.
  • Parasitosi intestinal (cucs, lambliosi).
  • Paràsits capilars (polls).
  • Muget.

 

També es important que aviseu si el vostre fill o filla és al.lergic a algun medicament. Qualsevol medicament que s’hagués d’administrar al nen/a durant l’horari escolar haurà d’anar acompanyat de la corresponent autorització dels pares i portar la recepta del pediatre.

 Horaris

reloj

Considerem que respectar l’horari és molt important, tant pels nens que arriben com pels que ja es troben a l’aula.

Les persones que recullin als nens cal que siguin conegudes pel personal de la llar, en cas contrari cal que ens aviseu amb anterioritat.

 

L’horari de la Llar és el següent:

  • MATI : Entrada de 9’00 a 9’30h  / Sortida a les 12’50h
  • TARDA : Entrada de 15’00 a 15’30h  / Sortida a les 17’15 h.
  • Servei de Menjador de 12’50  a 15’00h.
  •  Horari d’Acollida matí de 8’00 a 9’00h

 Calendari

calendari

Fés click aqui per descarregar-te el calendari escolar de l’any.

 

 Autoritzacions

A la Llar d’Infants El Ganxet fem moltes activitats i accions amb els petits. Algunes de les quals, com publicar fotografíes, fer sortides, subministrar medicaments si el teu peque està malalt, necessiten autorització expresa del pare, mare o tutor. Des d’aquí pots descarregar-te el document i portar-lo signat a l’escola per que tinguem la teva autorització:

 Inscripció

TwitterEscribiendo

Els nostres preus d’inscripció i mensualitats s’han adaptat als nous temps econòmics que tenim. Pots descarregar-te el full d’inscripció i completar-ho amb les dades que sol·licitem.